Консервіленген сәбіз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сәбізді жуады, дөңгелектеп турайды, қайнаған тұзды суға (1 литр суға 20 г тұз) 5 минут қайнатады, банкаларға салады және ыстық ыдысқа құяды (1 литр банкаға - 400 г су, 10 г тұз, 10 г қант, 50 г) 4% сірке суы). Банкалар 60 градусқа дейін қыздырылған суы бар кастрюльге орнатылады, 25 минут бойы зарарсыздандырылады және оралады. Винегреттер мен салаттарда - ең бастысы, ыңғайлы және жылдам - пісірудің қажеті жоқ. Дәмді салат 1 кг сәбізге 100-200 г сарымсақ қосып, содан кейін 150-200 г тазартылған сарымсақ қосқанда алынады. өсіреді. майларды араластырыңыз.