"Таңертеңгі поцелуй" пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: 1 стакан ұн, 1 стакан айран, 1/2 жарма, 1 жұмыртқа, пышақтың ұшындағы сода, аздап тұз, 4 ас қасық. л қант, 2 ас қасық. л өсімдік майы. Барлық ингредиенттерді өте қалың қаймақ күйіне дейін араластырыңыз (қажет болса, айран қосуға болады), торттарды пісіруге арналған табаға құйыңыз (жақсырақ тефлонмен қапталған), "Поцелуйді" 200 градусқа дейін қыздырылған пешке салыңыз, және біз бастапқы дайындық белгілерін байқаған бойда, яғни ерікті иіс пен алтын түс, температураны 170 градусқа дейін төмендетеміз. Осыдан кейін біз 15 минут күтеміз, пештен "Поцелуйді" алып тастаймыз және жасай бастаймыз. Сіз салқындатылған өнімді екіге бөліп, оны кондитерлік өнімдермен майлауға болады, бетін жіңішке туралған ананаспен немесе папайямен безендіре аласыз.