Макарон асшаяндары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 0,5 кг макарон "мүйіздері" (жақсырақ итальяндық), 2 ас қасық. өсімдік майының қасықтары (жақсырақ зәйтүн майы), 0,5 кесе томат соусы (жақсырақ ыстық және ащы)
Сипаттамасы Мүйіздерді қайнатпай, майға алтын түске дейін қуырыңыз. Табадан артық майды төгіп тастаңыз. Макарон қосылған ыстық табаға қайнаған су құйыңыз, сонда макарон үстіне құйылады. Табаны қақпақпен жабыңыз және орташа отта 10 минут пісіріңіз. Егер осы уақыт ішінде су қайнамаса, қақпақты ашып, отты қосыңыз. Табаны оттан алыңыз және тұздықты молынан қосыңыз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш себіңіз. Тұздық тұздық қосылғаннан кейін ғана тұр. Қақпақты жабыңыз және тағы 10 минут тұрыңыз. Ең дұрысы, макаронның тәтті дәмі өздігінен пайда болуы керек. Неше порцияға арналған: 3. Пісіру уақыты 20 мин.