Қарақат қосылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут

Өнімдер
Сипаттамасы Етті кішкене бөліктерге кесіңіз (гуляш сияқты) және өсімдік майына 5-7 минут қуырыңыз. Осыдан кейін, табаға 10 қарақат жидегін ұсақтамай салыңыз. Етті тағы 5 минут қуыруды жалғастырыңыз. Осы уақытта қызыл қарақатты ұсақтап, қантпен араластырыңыз, сонымен қатар етке қосыңыз. Барлығын бірге тағы бес минут қуырыңыз. Суды, ұнды және крахмалды кесектер болмайтындай етіп араластырып, етке құйыңыз. Алғашқы бес минутты үздіксіз араластырыңыз, содан кейін - қақпақты жауып, 15 - 20 минут қайнатыңыз (ет қаншалықты жұмсақ болғыңыз келетініне байланысты). Макаронмен бірге қызмет етіңіз.