Саңырауқұлақтары бар қоян
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Қоян еті - 1 кг
сары май - 100 г
саңырауқұлақтар - 500 г
ұн - 1 ас қасық
қаймақ - 100 мл
пияз - 1 бас
зәйтүн майы - 4 ас қасық
1 лавр жапырағы
пияз - 1 бас
шарап сірке суы - 1 ас қасық
шарап - 1 стакан
дәміне қарай тұз бен бұрыш.
сары май - 100 г
саңырауқұлақтар - 500 г
ұн - 1 ас қасық
қаймақ - 100 мл
пияз - 1 бас
зәйтүн майы - 4 ас қасық
1 лавр жапырағы
пияз - 1 бас
шарап сірке суы - 1 ас қасық
шарап - 1 стакан
дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті кесектерге бөліп, зәйтүн майы, сірке суы, бұрыш, тұз, лавр жапырағы, шарап және майдалап туралған пиязбен (6-12 сағат ішінде) маринадтаңыз. Маринадталған етті майдалап туралған пияз қосылған сары майға 10 минут қуырыңыз, содан кейін ұн себіңіз, маринад, стакан су құйыңыз және баяу отта қайнатыңыз. Жас қоянның еті 1 сағатта, ал ескі қоянның еті 2-2, 5 сағатта дайын болады. Ет дерлік дайын болған кезде, оған күйдірілген және туралған саңырауқұлақтарды салып, тағы 30 минут қайнатыңыз. Дайын етке қаймақ құйып, тұздық жақсы қайнағанша қайнатыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақтары бар қоян пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Қоян еті - 1 кг, сары май - 100 г, саңырауқұлақтар - 500 г, ұн - 1 ас қасық, қаймақ - 100 мл, пияз - 1 бас, зәйтүн майы - 4 ас қасық, 1 лавр жапырағы, пияз - 1 бас, шарап сірке суы - 1 ас қасық, шарап - 1 стакан, дәміне қарай тұз бен бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz