Эстрагон қосылған қоян котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Тұздық үшін: пияз - 1 бас, көкөністер (сәбіз, балдыркөк, ақжелкен) - 125 г, өсімдік майы - 100 мл, томат пастасы - 1 ас қасық, ұн - 100 г, сірке суы - 1 ас қасық, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Қоян етінің целлюлозасы - 700 г, пияз - 2 бас, ақ нан - 1 тілім, 1 жұмыртқа, эстрагон - 5 шоқ. Кішкене кесектерге кесілген етті майдалап туралған және құтқарылған пиязбен, суға малынған нанмен бірге тартқыштан өткізіп, жақсылап шайқалған жұмыртқа, тұз және бұрышпен араластырыңыз. Фаршты кішкене пирожныйларға бөліп, ұнға орап, жақсылап қызартып, екі жағынан да ыстық майға қуырыңыз. Сол ыдыста, қуырылған котлеттерді алып тастағаннан кейін, майдалап туралған көкөністер мен пиязды құтқарыңыз, томат пастасы мен бір литр жылы су құйыңыз, 30 минут қайнатыңыз, содан кейін тұздықты котлеттерге құйыңыз, күйдірілген және туралған эстрагон, бұрыш бұршағы мен сірке суын қосыңыз. . Барлығын бірге тағы 20 минут қайнатыңыз. Ыстық күйінде қызмет етіңіз.