Салями мен картоптан жасалған тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 450 г салями, текшелерге кесілген, 1 орташа пияз, майдалап туралған 2 ірі болгар бұрышы (жасыл және қызыл), дәнсіз, текшелерге кесілген 550 г жаңа картоп, текшелерге кесілген 225 мл тауық сорпасы-негізі, ұнтақталған қара бұрыш, 1 ас қасық орегано Үлкен табаны орташа отта қыздырып, салямиді қуырыңыз. 10 минуттан кейін майды ағызып, салямиден еріген 1 қасық майды қалдырыңыз. Пияз, бұрыш және картоп қосып, 5 минут қуырыңыз. Сорпаны құйыңыз және баяу отқа қойыңыз. Қақпақты жабыңыз және картоп жұмсақ болғанша 15 минут қайнатыңыз. Қажет болса, картоп күйіп қалмас үшін көбірек сорпаны қосыңыз. Орегано себіңіз және жасыл салат пен қытырлақ нанмен бірге қызмет етіңіз.