Ежелгі Греция туралы естелік
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 250 г шикі қой немесе шошқа еті, 4 тоқаш, 1/4 ас қасық. йогурт, 2 шай қасық. майонез, 1 шай қасық. майдалап туралған аскөк, 1 түйір сарымсақ, 1 қияр, 1 қызанақ, тұз, бұрыш, 0,5 шай қасық. өсімдік майы, 1 пияз.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Қойды (шошқа етін) жұқалап тураңыз. Сарымсақ пен пиязды ұсақтап тураңыз. Маймен майланған қыздырылған табаға қойдың бөліктерін, пиязды, сарымсақты салып, ет дайын болғанға дейін қуырыңыз. Содан кейін тұз бен бұрыш себіңіз. Бөлек ыдыста йогурт, майонез және аскөкті араластырыңыз. Тоқаштарда кесектерді жасаңыз және оларды микротолқынды пеште немесе табада қыздырыңыз. Қызанақ пен қиярды тілімдерге кесіңіз. Әр тоқаштың ішіне дайындалған қоспаны жағып, ет, қызанақ және қияр кесектерін салыңыз.