Қара өрік пен жаңғақ қосылған тары ботқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
1 кесе тары
2 кесе су
0
5 кесе майдалап туралған қара өрік
2-3 ас қасық. л майдалап туралған жаңғақ дәндері
1 ас қасық.л дәміне қарай сары май
тұз және қант.
2 кесе су
0
5 кесе майдалап туралған қара өрік
2-3 ас қасық. л майдалап туралған жаңғақ дәндері
1 ас қасық.л дәміне қарай сары май
тұз және қант.
Сипаттамасы Қара өрікті жуыңыз, тұқымдарды алып тастаңыз және целлюлозаны ұсақтап тураңыз. Оны кастрюльге салыңыз, үстіне суық су құйыңыз және баяу отта 5-7 минут қайнатыңыз. Содан кейін сұрыпталған және жуылған тарыны қосып, қант, тұз қосып, ботқаны дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін 5-7 минут бұрын майдалап туралған жаңғақ дәндерін ботқа салыңыз. Ыстық ботқаны сары маймен дәмдеңіз, араластырыңыз және қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қара өрік пен жаңғақ қосылған тары ботқасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся 1 кесе тары, 2 кесе су, 0,5 кесе майдалап туралған қара өрік, 2-3 ас қасық. л майдалап туралған жаңғақ дәндері, 1 ас қасық.л дәміне қарай сары май, тұз және қант.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz