Тауық паштеті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 450 г тауық бауыры, 1 кішкене пияз, майдалап туралған, 1 ұсақталған сарымсақ қалампыры, 2 ас қасық. құрғақ шерри қасықтары, 2 ас қасық. қос кілегей қасықтары, 50 г сары май, 2 ас қасық. томат пастасы қасықтары, тұз, бұрыш, майдалап туралған пияз.
Сипаттамасы Бауырды төртке бөліңіз. Пияз, сарымсақ, хери және 25 г қара өрікпен лақтырыңыз. кішкене кастрюльдегі майлар. Бетін жауып, ОРТАША ЖОҒАРЫ күйде 4-6 (7) минут пісіріңіз, бір рет араластырыңыз. Қасықпен тағамдық процессорға жіберіңіз, кілегей мен томат пастасын қосып, тегіс болғанша араластырыңыз (немесе електен сүртіңіз, мен бұған қарсы кеңес беремін). Дәміне қарай дәмдеңіз. Қасықпен төрт табаққа салыңыз. Қалған майды кішкене құмырада ерітіңіз - 30 секунд, пиязбен араластырыңыз және паста үстіне жұқа қабат құйыңыз. Қақпақты жабыңыз және қажетті температураға дейін салқындатыңыз.