Чолит балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г балық (табан), 1 кесе майдалап туралған пияз, 1 кесе майдалап туралған сәбіз, 3/4 кесе майдалап туралған қызылша, 3 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, 2 шай қасық тұз, хош иісті бұрыш.
Сипаттамасы (тағамдар: Еврей) Кәстрөлдің түбіне сәбіз мен қызылшаның бір бөлігін, сосын балықты үлкен болса, кесектерге немесе тұтас, ұсақ болса, кесектерге салыңыз. Балықты қалған сәбіз мен қызылшаның қабатымен жабыңыз, үстіне бұрыш, тұз, аздап қуырылған пияз қосыңыз. Барлығын жай ғана жауып тұратындай етіп су құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және пешке 2-2,5 сағатқа қойыңыз.