4 порцияға арналған құрамы: 225 г. Қатты ақ балық сүбесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер (Треска, қарақұйрық), 100 г. Тазартылған асшаян, 1/2 ұсақ жасыл бұрыш, майдалап туралған, 1 шай қасық лимон шырыны, 120 мл майонез, тұз, бұрыш, туралған салат, гарнирге арналған қара өрік, паприка.
Сипаттамасы Дайындау: Балықты табаққа салыңыз, бір бұрышын қалдырып, пленкамен жабыңыз: бу шығуы үшін. Микротолқынды пеште қатты режимде шамамен 3 минут немесе балық жұмсақ болғанша ұстаңыз. Егер балық қалың болса, оны 1, 5 минуттан кейін аударыңыз. Балықты салқындағанша жабық күйде қалдырыңыз. Балықты текшелерге кесіңіз, асшаяндарды және жасыл бұрышты қосыңыз. Лимон шырыны мен майонезбен араластырыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз. Табаққа салат салатын салыңыз. Балық қоспасын үстіне қойып, қара өрік пен паприкамен безендіріңіз.