Кешью жаңғағы қосылған сәбіз салаты (гаджар каджу качамбер)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кесе (250 мл) аршылған сәбіз, жұқалап туралған және сығылған 1/3 кесе (80 мл) сабағы мен тұқымы аршылған және майдалап туралған қызыл болгар бұрышы 1/3 кесе (50 г) қуырылған және туралған кешью жаңғағы 1/2 шай қасық. тұз 2 ас қасық. йогурт немесе қаймақ (міндетті емес) 1 1/2 ас қасық. еріген сары май немесе өсімдік майы 1 шай қасық. қара қыша дәндері 1 ас қасық. ірі туралған жаңа кинза немесе майдалап туралған туралған ақжелкен.
Сипаттамасы Ыдысқа сәбізді, болгар бұрышын, жаңғақтарды, тұзды, қаласаңыз, йогуртты немесе қаймақты араластырыңыз. Тазартылған майды немесе өсімдік майын кішкене шойын табада орташа отта қыздырыңыз. Түтін шықпай тұрып, қыша дәндерін тастаңыз және олар сұр болып, жарылып кете бастағанша қуырыңыз. Дәмдеуіштерді салатқа құйыңыз, жаңа піскен шөптерді қосыңыз және араластырыңыз. Бұл тағамда кешью жаңғағының орнына бадам, фундук (фундук), қарағай жаңғағы немесе пісте, ал қызыл болгар бұрышының орнына сары түсті қолдануға болады.