Ыдыстағы тары ботқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
170 г тары
40 г сары май
80 г сүт немесе кілегей
тұз.
40 г сары май
80 г сүт немесе кілегей
тұз.
Сипаттамасы Тарыны бірнеше суда жақсылап шайыңыз (соңғы су мөлдір болуы керек) және қайнаған тұзды суға құйыңыз, ал көлемі бойынша су тарыдан 5-6 есе көп болуы керек. Ботқаны баяу отта 5-6 минут қайнатқаннан кейін суды ағызып, ботқаны ыдысқа салыңыз, сары май, сүт немесе кілегей қосыңыз, бәрін араластырыңыз, қақпақпен жабыңыз, орташа қыздырылған пешке салыңыз. Кәстрөлдерде қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ыдыстағы тары ботқасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся 170 г тары, 40 г сары май, 80 г сүт немесе кілегей, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz