Ыдыстағы тары ботқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 170 г тары, 40 г сары май, 80 г сүт немесе кілегей, тұз.
Сипаттамасы Тарыны бірнеше суда жақсылап шайыңыз (соңғы су мөлдір болуы керек) және қайнаған тұзды суға құйыңыз, ал көлемі бойынша су тарыдан 5-6 есе көп болуы керек. Ботқаны баяу отта 5-6 минут қайнатқаннан кейін суды ағызып, ботқаны ыдысқа салыңыз, сары май, сүт немесе кілегей қосыңыз, бәрін араластырыңыз, қақпақпен жабыңыз, орташа қыздырылған пешке салыңыз. Кәстрөлдерде қызмет етіңіз.