Сүзбе қосылған қарақұмық ботқасынан жасалған шанги
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қаймақ тұздық ыдысында бөлек беріледі. Ботқа-250 г, сүзбе-250 г, май-10 г, жұмыртқа - 1 дана.
Сипаттамасы Қышқыл, майсыз қамырды дайындаңыз. Тұтқыр ботқаны қайнатыңыз, май құйыңыз, салқындатыңыз, жұмыртқа қосыңыз, жақсылап араластырыңыз. Сүзбе қосыңыз. Торттарды жайып, ортасына дайындалған салманы салып, шеттерін бүктеп, майланған параққа салып, пеште пісіріңіз. Қаймақпен ыстық күйінде қызмет етіңіз.