Сүзбе қосылған қарақұмық ботқасынан жасалған шанги
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қаймақ тұздық ыдысында бөлек беріледі. Ботқа-250 г
сүзбе-250 г
май-10 г
жұмыртқа - 1 дана.
сүзбе-250 г
май-10 г
жұмыртқа - 1 дана.
Сипаттамасы Қышқыл, майсыз қамырды дайындаңыз. Тұтқыр ботқаны қайнатыңыз, май құйыңыз, салқындатыңыз, жұмыртқа қосыңыз, жақсылап араластырыңыз. Сүзбе қосыңыз. Торттарды жайып, ортасына дайындалған салманы салып, шеттерін бүктеп, майланған параққа салып, пеште пісіріңіз. Қаймақпен ыстық күйінде қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сүзбе қосылған қарақұмық ботқасынан жасалған шанги пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қаймақ тұздық ыдысында бөлек беріледі. Ботқа-250 г, сүзбе-250 г, май-10 г, жұмыртқа - 1 дана.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz