Құс шиесі бар шанги
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Кептірілген құс шиесі - 250 г, қант - 50 г.
Сипаттамасы Ашытқыға бай қамыр дайындаңыз. Құс шиесін сұрыптап, ерітіндіде ұсақтап, кастрюльге салыңыз, аздап су, қант қосып, 5-7 минут қайнатыңыз, суығанша қалдырыңыз. Қамырды дөңгелек пирожныйларға жайып, ортасына дайындалған салманы салып, шеттерін бүктеп, жұмыртқамен майлаңыз. Пеште немесе ресейлік пеште пісіріңіз. Құс шиесінің жидектерін қайнатып, ет тартқыштан өткізуге болады.