"Шу" тәтті тоқаш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 10 ДАНАҒА АРНАЛҒАН ӨНІМДЕР: Ұн - 260 г. Қара өрік майы. - 120 ж. Қант - 10 г. Жұмыртқа - 2 дана. Сарысы - 8 дана. Тұз - дәміне қарай Су - 230 мл
Сипаттамасы Алюминий ыдыста суды қайнатыңыз, қант, тұз, май құйыңыз. Барлық ұнды қайнаған суға құйыңыз, қамырды қасықпен илеңіз, шамамен бес минут қайнатыңыз. 70 градусқа дейін суытып, біртіндеп қамырды ұрып, сарысы мен жұмыртқасын енгізіңіз. Дайын қамырды дөңгелек саптамасы бар кондитерлік қапшыққа аздап майланған пісірме табаққа салыңыз, дөңгелек орамдарды салып, ыстық пеште (220-230ш температурада) пісіріңіз. Дайын тоқаштарды салқындатып, көлденеңінен екіге бөліңіз (тек шыңдарын кесуге болады). Ортасын қант ұнтағымен шайқалған кілегей немесе қаймақпен толтырыңыз.