Орал шыршасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқа - 2 дана., қант - 15 г, ұн - 140 г, еріген сары май - 100 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жұмыртқаны, қантты, тұзды, ұнды біріктіріп жақсылап илеңіз. Қамыр кеспеге қарағанда әлсіз болуы керек. Қамырды жұқа етіп жайып, бір өнімге 3-4 шеңберден дөңгелек пішіндерге кесіңіз. Пішіндердің өлшемдері әртүрлі болуы керек. Қамырдың дөңгелектерін бірінің үстіне бірін қойыңыз, алдымен үлкенін, сосын кішірек және кішірек. Әр кружканың ортасын жұмыртқамен майлап, көп мөлшерде еріген сары майға ақшыл сары түске дейін қуырыңыз. Дайын қылшық ағашты алып тастаңыз, салқындатыңыз және қант ұнтағына себіңіз.