Табиғи лангет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 800 г сиыр еті (жұмсақ ет), 25 г еріген сиыр майы, 25 г сары май, 500-750 г гарнир, бұрыш, шөптер.
Сипаттамасы Еттің жіңішке бөлігінен қалыңдығы 15-20 мм болатын бөлікке екі бөлікті кесіңіз де, оларды ұсақтағышпен ұрыңыз. Ұрылған кесектердің пішіні бифштекспен бірдей болуы керек, бірақ қалыңдығы оның жартысына тең. Етті тұз бен бұрыш себіңіз, табаға немесе қуырылған табаға қатты қыздырылған еріген сиыр етінің майын салыңыз да, қызарған қабық пайда болғанша екі жағынан қызартыңыз. Қызмет көрсету кезінде лангетті табаққа немесе табаққа салыңыз. Сары майды үстіне құйыңыз. Гарнир - маймен туралған жасыл бұршақ пен сәбіз, тілімдерге кесілген, сондай-ақ қуырылған картоп.