Мамалыгадан жасалған папара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жүгері жармасы - 500 г, ірімшік - 400 г, сары май - 100 г.
Сипаттамасы Өте салқын емес, ерте пісетін гоминді дайындаңыз (джемнің тығыздығы). Сары маймен майланған кастрюльге гоминия қабатын (қалыңдығы екі саусақ) салыңыз, гоминияға фета ірімшігі немесе бурдучка ірімшігін (саусақ қалыңдығы) салыңыз, гоминиямен жабыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз және үстіне жаңа піскен май бөліктерін салыңыз. . Папараны пеште пісіріңіз және қуырылған табада үстелге қызмет етіңіз.