"Наполеон" тәтті тоқаш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қамыр үшін: бидай ұны 1000
сары май 500
тұз 5
суық су 250
кілегей үшін: ұн 100
түйіршіктелген қант 200
крахмал 100
жұмыртқа (сарысы) 6 дана.
сүт 750
ванильді қант 5.
сары май 500
тұз 5
суық су 250
кілегей үшін: ұн 100
түйіршіктелген қант 200
крахмал 100
жұмыртқа (сарысы) 6 дана.
сүт 750
ванильді қант 5.
Сипаттамасы Тәтті сары май қамыры үш бөлікке бөлініп, қалыңдығы 0,5-0,7 см қабаттарға жайылады. 7,5х7,5 см квадраттарды кесіңіз, оларды тесіңіз және қатты қыздырылған пеште пісірме табаққа қызарғанша пісіріңіз. Қамырдың дайындығын шаршыны бұрыштардың бірінен көтеру арқылы анықтауға болады. Салқындатылған шаршыларға қаймақ немесе кілегей немесе құлпынай джемі жағылады және үш қабат етіп қабатталады. Торт қант ұнтағына себілген және кесектерге кесілген үстелге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Наполеон" тәтті тоқаш пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қамыр үшін: бидай ұны 1000, сары май 500, тұз 5, суық су 250, кілегей үшін: ұн 100, түйіршіктелген қант 200, крахмал 100, жұмыртқа (сарысы) 6 дана., сүт 750, ванильді қант 5.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz