Картоп Жармасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Картоп 330
крахмал немесе ұн 25
жұмыртқа 1/5 дана.
жануар майы 5
ұн (Кесу үшін) 3
қаймақ 40
сары май (Өткізу үшін) 5
тұз.
крахмал немесе ұн 25
жұмыртқа 1/5 дана.
жануар майы 5
ұн (Кесу үшін) 3
қаймақ 40
сары май (Өткізу үшін) 5
тұз.
Сипаттамасы "Пиджакта" қайнатылған картоп тазартылады, езіледі және картоп крахмалы немесе ұн, май, жұмыртқа, тұз, бұрышпен біріктіріледі. Массаны жақсылап араластырады, салмағы 15-20 шарлар (гауһар тастар немесе текшелер) етіп турайды, майланған пісірме табаққа салады және пеште пісіреді. Қаймақпен немесе сары маймен құйыңыз, қуырылған пиязбен дәмдеңіз және 5-7 минут рұқсат етіңіз. Қызмет көрсету кезінде жасыл пияз немесе аскөк себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Картоп Жармасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Картоп 330, крахмал немесе ұн 25, жұмыртқа 1/5 дана., жануар майы 5, ұн (Кесу үшін) 3, қаймақ 40, сары май (Өткізу үшін) 5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz