Киев стиліндегі майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Майшабақ 30, сары май 30, үгітілген ірімшік 20, бидай наны 30, сүт 30, дайын қыша 0,5, ақжелкен 5, ұнтақталған бұрыш.
Сипаттамасы Майшабақ филесі сүтке малынған және сығылған ақ нанмен бірге ұсақ торлы ет тартқыштан өткізіледі, содан кейін електен сүртіледі. Алынған массаны қаймақпен, үгітілген ірімшікпен, қышамен, бұрышпен араластырады, қаймақ қалыңдығына дейін езеді, жақсылап араластырады, майшабаққа жайып, ақжелкенмен, құйрығымен және майшабақ басымен безендіреді.