Киевтегі майшабақ - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Майшабақ, сары май - 200 г, голланд ірімшігі - 100 г, ақ нан - 200 г, сүт - 1 стакан, қыша - 8 г, бұрыш.
Сипаттамасы (тағамдар: Украиндық) Сүйектер мен теріден бөлінген майшабақ етін сүтке малынған және сығылған ақ нанмен бірге қалың торлы ет тартқыштан өткізіңіз. Алынған массаны електен сүртіңіз, қаймақ тығыздығына дейін езілген сары майды құйыңыз, үгітілген голланд ірімшігі, қыша, бұрыш қосып дәмдеңіз, бәрін жақсылап араластырыңыз, майшабақ тәрізді майшабаққа салыңыз, басы мен құйрығын бекітіп, ақжелкенмен безендіріңіз. .