Қыша таңғышындағы майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г. майшабақ филесі, 1 пияз, 0,5 ас қасық. сірке суы, 0,5 ас қасық. өсімдік майы, 1 ас қасық. қыша қасық, қант, ұнтақталған қара бұрыш - дәміне қарай.
Сипаттамасы "Майшабақ", "пияз", "Қыша" сөздері қандай әдемі және дәмді естіледі! Тәбет пайда болды. Іс не үшін болды?! Пиязды жарты сақинаға жіңішке етіп тураңыз. Қайнаған суға бірнеше минут салып, тез суытыңыз. Пиязды майшабақ филелеріне салыңыз, филелерді орамдарға орап, эмальданған немесе шыны ыдыстарға мықтап салыңыз. Қыша таңғышымен жабыңыз және оны суық жерде 8-10 сағатқа қалдырыңыз. Қыша таңбасы: сірке суын, өсімдік майын және қышаны араластырыңыз. Қант пен бұрыш қосыңыз.