Глазместарсиль ("Глазурьдің майшабағы")
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Майшабақ 120
пияз 30
сәбіз 20
қара бұрыш 2
қыша дәндері 2
лавр 0
5
имбирь 0
5
тұздық үшін: сірке суы (3%) 60
су 60
қант 30.
пияз 30
сәбіз 20
қара бұрыш 2
қыша дәндері 2
лавр 0
5
имбирь 0
5
тұздық үшін: сірке суы (3%) 60
су 60
қант 30.
Сипаттамасы Майшабақ 12 сағат бойы суға малынған, содан кейін қалыңдығы 2-3 см кесектерге кесілген. Суды қант пен сірке суымен қайнатып, салқындатады. Майшабақ шыныға, қыштан жасалған ыдысқа немесе эмальданған ыдысқа салынады, сақиналарға кесілген пияз мен сәбіз, қара бұрыш бұршағы, қыша дәндері, лавр, зімбір қосылады, осының бәрі тұздықпен құйылады және суықта 2 күн қалдырылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Глазместарсиль ("Глазурьдің майшабағы") пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Майшабақ 120, пияз 30, сәбіз 20, қара бұрыш 2, қыша дәндері 2, лавр 0,5, имбирь 0,5, тұздық үшін: сірке суы (3%) 60, су 60, қант 30.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz