Қырғыз тіліндегі бешбармақ (2 нұсқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 160
пияз 30
ұнтақталған қызыл немесе қара бұрыш 0
5
қамырға: бидай ұны 60
су 20
тұз.
пияз 30
ұнтақталған қызыл немесе қара бұрыш 0
5
қамырға: бидай ұны 60
су 20
тұз.
Сипаттамасы Қойды ірі кесектерге аздап суға тұз бен бұрыш қосып қайнатады, содан кейін ені 0,5 см, ұзындығы 5 см жіңішке тілімдерге кеседі. Ашытқысыз қамырды жайып, төртбұрыштап турап, сорпада қайнатады, қой етімен, пиязбен біріктіріп, сақиналарға турап, сорпаға, тұз бен бұрышқа бұқтырады. Тостағандағы сорпа бешбармаққа беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қырғыз тіліндегі бешбармақ (2 нұсқа) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 160, пияз 30, ұнтақталған қызыл немесе қара бұрыш 0,5, қамырға: бидай ұны 60, су 20, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz