Йогурт қосылған бұзау еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті 150, пияз 30, жаңа саңырауқұлақтар 50, сары май 15, ұн 5, кілегей 20, йогурт 25, ұнтақталған қара және қызыл бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Бұзау етін ені 2,5 см және қалыңдығы 0,8 см-ден аспайтын жолақтарға турап, бұрыш пен тұз қосып, сары майға қатты отта қуырады, қуырылған саңырауқұлақтар мен пиязды етпен араластырады. Содан кейін сары майды табаға салып, ұн қосып, аздап қуырады, кілегей мен аздап су құйып, араластырады, қайнатады, тұз бен қызыл бұрыш қосып, сыпырғышпен шайқалған йогуртты ақырын құяды. Қайнатпай, қыздырыңыз, ет пен саңырауқұлақтарды салыңыз, жақсылап араластырыңыз - тағам қызмет етуге дайын.