Австрия тіліндегі антрекот - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 900 г Қайнатылған картоп 200 г Ет жолақтары бар шошқа майы 75 г Жұмыртқа 2 дана Қаймақ 125 г Жасыл
Сипаттамасы Тұздық үшін: Сары май 50 г Пияз репа 1 1/2 дана Ақ шарап 125 г Ұн Қаймақ Каперс Етті ұсақтап турап, шетіне турап, тұз бен бұрыш себеді. Қайнатылған картоп ұсақ текшелерге кесіліп, майдалап туралған бекон майымен, тұзбен, бұрышпен, мускат жаңғағымен, туралған ақжелкенмен, жұмыртқамен, қаймақпен біріктіріледі. Мұқият араластырылған масса аралыққа қойылады және оның шеттері үшкір ағаш таяқшалармен бекітіліп, біріктіріледі. Майдалап туралған пиязды сары майға қуырады, үстіне антрекоттарды салып, ақ шарап құйып, бұқтырады. Бұқтырылған кезде алынған шырын қаймақ пен ұнмен араластырылады. Бұл тұздықтың астына каперспен себілген ет беріледі.