Майшабақтан жасалған форшмақ 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 400 г майшабақ, 3 ас қасық. Өсімдік майының қасықтары, 400 г алма, 4 пісірілген жұмыртқа, 100 г ақ нан, 100 г пияз, 50 г жасыл пияз Майшабақ филесін бір-екі сағат бойы суық суға салып қойыңыз, содан кейін ет тартқыштан өткізіңіз. немесе пышақпен ұсақтап тураңыз. Нанды сірке суы қосылған суық суға салып, сығып алыңыз. Қайнатылған жұмыртқа мен пиязды ұсақтап тураңыз, алманы үккіштен өткізіңіз. Дайындалған өнімдерді біріктіріп, май қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз.