Көктемгі көже - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
105 г тауық еті
105 г гүлді қырыққабат
15 г жасыл пияз
15 г сәбіз
балдыркөк тамыры
35 г шпинат
ақжелкен
90 г жасыл бұршақ
1/4 бөлігі сарысы
35 г кілегей
тұз.
105 г гүлді қырыққабат
15 г жасыл пияз
15 г сәбіз
балдыркөк тамыры
35 г шпинат
ақжелкен
90 г жасыл бұршақ
1/4 бөлігі сарысы
35 г кілегей
тұз.
Сипаттамасы Түсті қырыққабатты, жасыл пиязды, балдыркөкті, сәбізді ұсақтап турап, жасыл бұршақ, шпинат, аздап сорпа қосып, қайнатыңыз. Ақ тұздықты дайындаңыз. Қайнатылған көкөністерді, ақ тұздықты қайнаған тауық сорпасына салып, қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында лизонмен дәмдеңіз (жұмыртқаның сарысын кілегеймен араластырыңыз, 75-80 ° C температурада қоюланғанша қыздырыңыз) және туралған көкке себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Көктемгі көже - 2 пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 105 г тауық еті, 105 г гүлді қырыққабат, 15 г жасыл пияз, 15 г сәбіз, балдыркөк тамыры, 35 г шпинат, ақжелкен, 90 г жасыл бұршақ, 1/4 бөлігі сарысы, 35 г кілегей, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz