Көктемгі көже - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 105 г тауық еті, 105 г гүлді қырыққабат, 15 г жасыл пияз, 15 г сәбіз, балдыркөк тамыры, 35 г шпинат, ақжелкен, 90 г жасыл бұршақ, 1/4 бөлігі сарысы, 35 г кілегей, тұз.
Сипаттамасы Түсті қырыққабатты, жасыл пиязды, балдыркөкті, сәбізді ұсақтап турап, жасыл бұршақ, шпинат, аздап сорпа қосып, қайнатыңыз. Ақ тұздықты дайындаңыз. Қайнатылған көкөністерді, ақ тұздықты қайнаған тауық сорпасына салып, қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында лизонмен дәмдеңіз (жұмыртқаның сарысын кілегеймен араластырыңыз, 75-80 ° C температурада қоюланғанша қыздырыңыз) және туралған көкке себіңіз.