Күріш қосылған ақ тұздық астында қайнатылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті 1 кг, тұздық 400 г, гарнир 600 г, шөптер.
Сипаттамасы Тауықты қайнатыңыз. Бөлек, күшті сорпада жұмыртқаның сарысы қосылған ақ тұздықты немесе ақ тұздықты дайындаңыз. Қызмет көрсету кезінде ыстық тауықтың немесе тауықтың бір бөлігін терең ыдысқа, ал құстың қасына - сорпада қайнатылған күріш ботқасын (бұқтырылған күріш), қайнатылған бұршақ дәндерін немесе аспаздық кеспені салыңыз. гауһар түрінде кесілген, маймен дәмделген. Тауықтың үстіне ақ тұздықты немесе жұмыртқаның сарысы қосылған ақ тұздықты құйыңыз. Қызмет көрсету кезінде салат жапырағымен немесе ақжелкен бұтағымен безендіріңіз. Сондай-ақ, тауық пен күркетауықты пісіруге болады.