Ақ шарап қосылған буланған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бір порцияға: тауық еті 170, ақжелкен мен балдыркөк 6, ақжелкен 10, пияз 4, саңырауқұлақтар 40, ақ шарап 10, гарнир 150, тұздық 75.
Сипаттамасы Ыдыс-аяқтың түбіне туралған ақжелкенді, балдыркөкті, ақжелкенді және пиязды салып, үстіне шикі тауықтарды салып, тауықтың, қоянның немесе бұзаудың сүйектерінен пісірілген сорпаны, шампиньон сорпасын, ақ шарап пен тұзды қосыңыз. Сұйықтық құстың жасына байланысты құстың бойының 1/3 немесе 1/4 бөлігін жабуы керек. Құсты жабық ыдыста ұстауға рұқсат етіңіз. Құс еті рұқсат етілген сорпада бу соусын дайындаңыз. Қызмет көрсету кезінде тауықты бөліктерге бөліп, табаққа салыңыз да, үстіне тұздықты құйыңыз. Бүйір жағында сіз буға пісірілген күрішке немесе бұршақ бүршіктеріне қызмет ете аласыз.