Эстрагон соусымен қуырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бір порцияға: тауық еті 145, тауық майы 5, тұздық 75, гарнир 150, эстрагон.
Сипаттамасы Дайындалған тауықты эстрагон сабағы бар пеште қуырыңыз. Құсты қуырғаннан кейін қалған шырынға эстрагон мен құрғақ шарап қосылған тұздықты қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде құстың бір бөлігін табаққа салыңыз да, үстіне тұздық құйыңыз. Бүйір жағында буға пісірілген күрішке немесе көкөністерге қызмет етіңіз: қуырылған цуккини мен қызанақ немесе жаңа картоп.