Ыдыс-аяқтарды дайындаудағы эстрагон (эстрагон)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Француздар бұл дәмдеуішті өте жақсы көреді. Олар оны шаян тәрізділерден жасалған талғампаз тағамдарға немесе құс етінен жасалған қуыруға қосады. Эстрагонның жаңа жапырақтарын қызанақ салатына, сүзбеге немесе жұмыртқаға себуге болады. Егер эстрагон бұтағын сірке суы бар бөтелкеге салсаңыз, сіз салаттар үшін керемет дәмдеуіш аласыз. Халықтық медицинада эстрагон ежелден цингаға қарсы тиімді құрал болып саналған. Егер эстрагон қайнатылса немесе қайнатылса, ол өзінің дәмін жоғалтады. Сондықтан оны дайын тағамдарға қосады.