Тукмач құспен бірге
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Тауық еті 100, сары май 5, пияз 25, сәбіз 25, ұн 35, жұмыртқа 1/4 дана., тұз.
Сипаттамасы Қойылтылған құс сорпасын қайнатады. Тік ашытқысыз қамырды жұқа қабатқа жайып, тукмачты шикілейді (Кеспеге қарағанда жұқа). Тұздалған қайнаған сорпаға қуырылған пияз бен сәбіз, кептірілген тукмач және дәмдеуіштер салынады. Тукмач қалқып шыққан кезде, ыдыс оттан алынады және 5-6 минут ұсталады. Қызмет көрсету кезінде табаққа құстың бөліктері салынады.