Үй құстары мен қуырылған аң құстары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауықты, күркетауықты, қазды, үйректі, қарақұйрықты, кекілікті, қырғауылды қуырып, суытыңыз. Дайын үй құстары мен қырғауылдарды алдымен ұзынынан 2 бөлікке кесу керек, содан кейін әр бөлікті өз кезегінде құстың мөлшеріне қарай бірнеше бөлікке кесу керек. Фритиллярлар мен кекіліктерді 2 немесе 4 бөлікке кесу керек. Табаққа салынған құс еті мен аң бөліктерін ақжелкен бұтақтарымен немесе салат жапырақтарымен безендіріңіз, маринадталған қара өрік, жүзім, шие, лингонберри, суланған алма, қызыл қырыққабат немесе ақ қырыққабатпен безендіріңіз. салат ыдысында бөлек қызмет етуге болады. Сондай-ақ, жабайы құстар мен құстарға жасыл салаттар, көкөністер мен жемістерден немесе тек жемістерден жасалған салаттар беруге болады. Бөлек- бірақ майонез соусын құс етіне, жеміс-жидек соусын ойынға қосыңыз.