Анчоус тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 ас қасық. май қасық, бір уыс майдалап туралған жаңа саңырауқұлақтар, 3 түйір анчоус (тұздалған немесе маринадталған шпрат), дәнсіз 3 тілім лимон, 1 лавр жапырағы, 1 ас қасық. қасық ұн.
Сипаттамасы Барлық өнімдерді араластырыңыз, 2,5 стакан сорпамен немесе қайнаған сумен сұйылтылған шырынмен сұйылтыңыз, нәтижесінде құс немесе аң қуырылады. Тұздықты дәміне қарай қоюланғанша баяу отта қайнатыңыз және блендермен ұнтақтаңыз немесе електен сүртіңіз. Тұздықты үйрек немесе аң тағамдарына ыстық немесе салқын түрде беріңіз.