Ойын сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы сәбіз - 5 г, ақжелкен - 4 г, пияз - 4 г.Ойын сорпасын дайындау үшін кәдімгі ет немесе тауық сорпасын қолданыңыз, оны сүйектен жасалған тартқышпен және ойын тазартқышпен жеңілдетіңіз. Жігіттерді тауық сорпасы сияқты дайындаңыз. Сорпа дәмі жағынан ең жақсы және хош иісті болып шығады, егер жігіт жаңғақ, қырғауыл, қарақұйрық немесе кекіліктің сүйектерінен жасалса. Табиғи аң сорпасы, егер аң суық тағамдарды дайындау үшін қайнатылған болса немесе негізгі тағамдарды (мысалы, жаңғақ, қырғауыл немесе кекілік котлеттері) дайындағаннан кейін жеткілікті мөлшерде тамақ қалдықтары болған жағдайда ғана дайындалады. Мөлдір аң сорпасында жаңа піскен сорпаға тән ашық қоңыр реңк, дәм мен иіс болуы керек. Сорпаны су моншасында сақтау керек. Сорпаны кеседе ұсыныңыз, бөлек крутондарды немесе пирогтарды ұсынуға болады.