(Француз тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г спаржа, әрқайсысы 1 ас қасық. майдалап туралған жасыл ақжелкен қасық, жасыл пияз, сарымсақ, 1 кішкене пияз, 1 қатты пісірілген жұмыртқа, бір шымшым тұз, бір шымшым қара бұрыш, 1 ас қасық. қасық сірке суы, 3 ас қасық. қасықтар, өсімдік майы, 3/4 шай қасық қыша.
Сипаттамасы Аспарагусты тазалаңыз, тұзды суға қайнатыңыз және салқындатыңыз. Тұздықты майдалап туралған шөптерден, пияздан, туралған тік жұмыртқадан, сірке суынан, өсімдік майынан және қышадан дайындаңыз. Оны тұз бен бұрышпен дәмдеңіз. Тұздықты салқындатылған спаржамен араластырыңыз және үстелге қызмет етіңіз.