Қуырылған сиыр еті, бұзау еті, қой еті және шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Суық тағамға майсыз етті таңдау керек: сиыр еті (жұмсақ ет), бұзау еті, қой еті және шошқа еті - негізінен бел немесе арқа. Дайын етті талшықтар бойымен қиғаш етіп, кең, жіңішке тілімдерге бөліп, табаққа тегіс етіп қою керек. Егер тұтас қойдың немесе бұзаудың аяғы қуырылса, онда ет сүйектен кесіледі, сүйек табаққа салынады, тілімдерге кесілген ет тұтас аяқ түрінде бүктеледі. Гарнирге қуырылған салқын етке қышқыл, маринадталған қияр, қызанақ беруге болады, сонымен қатар кейбір салаттар (жасыл, картоп, қызанақ, түрлі көкөністер және т.б.), сондай-ақ қияр, қызыл қырыққабат және ақ қырыққабат жақсы гарнир болып табылады. . Дәмдеуіштерден тұздыққа немесе майонез тұздығына қызмет етіңіз.