Шие қосылған бұзау еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Комбинация әдеттен тыс, бірақ өте дәмді! Біз бұзау етінің бір бөлігін аламыз, жуамыз, тұзбен сүртеміз, өткір пышақпен терең тесіктер жасаймыз және етті тұқымсыз шиемен кесеміз. Пісірме табаққа салыңыз, үстіне май құйыңыз, ұнтақталған даршын себіңіз де, пешке салыңыз. Қызарған кезде қайтадан май құйып, ұн себеміз. Және тағы да - пешке. Ет жартылай дайын болған кезде оны кастрюльге немесе қуыруға арналған табаға жібереміз, жарты стакан құрғақ шарап, бір стақан шие шырыны, бір стақан сорпа мен аздап еріген сары май қосамыз, қақпақ астында жұмсақ болғанша қайнатамыз. . Дайын бұзауды табаққа жайып, қиғаш етіп біркелкі тілімдерге бөліп, бұқтырылған шырынмен құйып, шөптерге себеміз.