"Чебурашка" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бір стақан түйіршіктелген қанттың 2 сарысын, 100 гр жақсылап сүртіңіз. сары май, пышақтың ұшына 3 кесе ұн, сода қосыңыз. Терең табаға (немесе табаға) май жағып, үстіне алынған қоспаның жартысын біркелкі жағыңыз, үстіне тік үккіште үгітілген кез келген джемді немесе жаңа алманы абайлап салыңыз, содан кейін қоспаның қалған бөлігін құйыңыз, тегістеңіз және пешке салыңыз. . Қалған екі ақуызды қатты көбікке шайқаңыз, біртіндеп 3-5 шай қасық қант қосыңыз. Торт дерлік дайын болған кезде, оның үстіне шайқалған белки сөремен әдемі етіп салыңыз да, белки құрғатып, сәл қызарғанша баяу отта қайтадан пешке салыңыз.