Салтеньяс (тағамдар: Боливия)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кәстрөлде пиязды қуырыңыз, 4 кесе сорпаны қосыңыз, қайнатыңыз. Етті (немесе тауықты) салып, жарты сағат қайнатыңыз. Ақжелкенді, бұршақты, қалған кесе сорпаны, пісірілген картопты, бұрышты, тұзды қосыңыз. Салқындатыңыз және түнде тоңазытқышқа қойыңыз. Таңертең көрсетілген өнімдерден қамыр илеңіз. Торттарды қалыңдығы жарты сантиметрге жайыңыз. Әрбір шелпекті толтырыңыз, 1 қара зәйтүн мен жұмыртқаның бір бөлігін қосуды ұмытпаңыз. Пирогты қалыпқа салып, оны шикі жұмыртқамен жағып, қыздырылған пешке салыңыз. Тұздалған қиярды жылы күйінде жеңіз!