Балмен және апельсинмен жылтыратылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер 500 г тауықтың төс еті, 15 г күнбағыс майы, 20 г жасыл пияз, 7 г сарымсақ, 45 г бал, 60 г апельсин шырыны, 1 апельсин, 30 г соя соусы.
Сипаттамасы Майды қыздырыңыз, жасыл пиязды және сарымсақты жұмсақ болғанша аздап қуырыңыз. Бал қосыңыз, апельсин шырыны апельсин тілімдерімен, соя соусы және бал ерігенше пісіріңіз. Тауықтың төс етінің үстіне алынған қоспаны құйып, пеште 1900С температурада 45 минут пісіріңіз, апельсин шырынын 2-3 рет құйыңыз, тауық неше бөлікке дайын болғанша: 4.