Апельсин кремі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 апельсин шырыны, аздап апельсин қабығы, ванилин - 25 г, крахмал - 100 г, кілегей - 125 г, 1 лимон шырыны, гарнирге 1 апельсин, 5 жұмыртқа, 5 шикі сарысы, қант - 100 г.
Сипаттамасы Апельсин қабығын (1 апельсинмен) апельсин мен лимон шырындарымен араластырып, ағызыңыз. Бөлек кастрюльде қантты, сарысын, шикі жұмыртқаны, апельсин мен лимон шырындарын, кілегей мен сұйылтылған крахмалды жақсылап араластырыңыз, кастрюльді су моншасына салыңыз да, бүкіл композицияны қайнағанша шайқаңыз. Оттан алыңыз дейін шайқауды тоқтатпай суытыңыз. Стакандарға құйыңыз және тоңазытқышқа салыңыз. Қызмет көрсету кезінде қабығы аршылған апельсин тілімдерімен безендіріңіз.