Қытай тіліндегі көксерке
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Туған жерінде ауланған көксеркені қытай тілінде дайындауға болады. Тағамның шынайы шығыс дәмін алу үшін орташа көксеркені сүйектер мен терілерден босатып, текшелерге бөліп, 1:1 қатынасында суық сумен сұйылтылған крахмал қосылған ақуыз қоспасына салып, терең қуырып, ағызып жіберіңіз. . Бір стақан арақ, бір стақан сірке суы, 1:2 пропорциясында суық сумен сұйылтылған бір ас қасық крахмал, жарты кесе күшті сиыр сорпасы, тұз, қант, майдалап туралған қоспаны дайындаңыз. имбирь, пияз және жасыл пияз, тілімдерге кесілген. Дайындалған қоспаны маймен бірге табаға құйыңыз, қоюланғанша қайнатыңыз, үздіксіз араластырыңыз. Балықты салып, табаны шайқап, балықты тұздықпен араластырыңыз, содан кейін еріген шошқа майын құйып, аздап сөндіріңіз. Буға пісірілген күріш пен ақ нанмен ыстық күйінде қызмет етіңіз.