Шашлыкта қуырылған күркетауық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Күркетауық 200, шошқа майы (бекон) 20, сары май 20, ұнтақталған қара бұрыш 0,2, күріш, жасыл май 10, лимон 1/5 дана., тұз.
Сипаттамасы Жас күркетауықтың ұшасының белі жіңішке тілімдермен (Беконмен) жабылады, жіппен байланады, тұздалады, қара бұрышқа себіледі, шашлыкқа қойылады және ыстық көмірдің үстінде қуырылады, шашлыкты баяу айналдырады және мезгіл-мезгіл еріген сары маймен құйылады. . Бүйірінде күркетауық еті мен мейіз қосылған қайнатылған күріш, сондай-ақ салат беріледі.