Татар тіліндегі көкөніс тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Татар стиліндегі көкөніс соусы Тауық сорпасы 120 г, сәбіз 140 г, пияз 140 г, еріген сары май 40 г, лавр жапырағы, бұрыш және дәміне қарай тұз. Тазартылған сәбізді жіңішке тілімдерге, пиязды сақиналарға турап, кастрюльге салып, сорпамен жауып, отқа қояды. Қайнаған кезде дәміне қарай тұз, бұрыш немесе ұнтақталған бұрыш қосыңыз. Лавр жапырағы мен майды дайын болғанға дейін 5 минут бұрын салыңыз. Пісірілген құс етіне картоппен бірге беріледі.