Бутербродтарға арналған паста
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Өңделген ірімшікті ет тартқыштан өткізіңіз. Бір стақан жаңғақ ұнтақтаңыз. Қоспаға аздап сары май қосыңыз (май жұмсақ болуы керек, оны ерітуге болады). Барлығын мұқият ұнтақтап, ұсақталған немесе майдалап туралған сарымсақты қосыңыз. Егер паста қалың болып шықса, оны майонезбен паста консистенциясына дейін сұйылтуға болады. Ақ нанның тілімдеріне жайыңыз, үстіне шөптерді себіңіз, сонда сіз жеуге болады. ерітілген ірімшік 1 дана. жаңғақ (аршылған) 1 кесе сары май 50 г сарымсақ 2-3 түйір майонез жасылдар